Perfect Line - Ultrahangos zsírbontás
2015-07-10
Rólunk írták!
Kipróbáltam - Ultrahangos zsírbontás, lipolézer

Már korábban is szemeztem ezzel a testkezeléssel, de mikor komolyabban nekiveselkedtem a diétának és az edzésnek, akkor úgy döntöttem, hogy kiegészítésként kipróbálom ezt is. Székesfeh&ea

Az ultrahangos, kavítációs zsírbontás a test különböző területein kialakult makacs zsírlerakódásait feloldja, mindezt kényelmesen és fájdalommentesen. A legjobb benne, hogy nem invazív módszer és kis odafigyeléssel szépen megtarthatóak az elért eredmények.

Én 3 teljes bérletet jártam le, időközben fogytam 2 ruhaméretet és 18 kilót. Természetesen mindezt diétával, testmozgással megtámogatva.
Az én eredményeim:
-20 cm a hasamról
-10/-10 cm a két combomról

Abszolút meg vagyok elégedve a végeredménnyel, a testarányaim látványosan változtak. Meggyőződésem, hogy nem csak az életmódváltásnak és a sportnak köszönhetően, hiszen mind az ultrahangos zsírbontás, mind pedig a lipolézer a kezelt terület körméret csökkenését idézi elő.

A kezelést sokan szkeptikusan fogadják, mondván nincs olyan, hogy lokális fogyás, csak a vizet veszted, ahogy abbahagyod rögtön visszaszeded.
Nos tény, hogy amit a módszer ígér csodálatosan hangzik, de nekünk is tennünk kell azért, hogy ki tudja fejteni a hatását. Hiába jársz kitartóan zsírbontásra, ha utána otthon kétszer szedsz a mákostésztából, nem csökkented tudatosan a stressz faktorokat magad körül és nem iszol és alszol eleget.

A folyamat egy állapotfelméréssel kezdődik. Ez Rékánál egy jó félórás elfoglaltság. Ki kellett töltenem egy kérdőívet, Közösen felmértük a kiindulási állapotom, majd elbeszélgettünk az egészségügyi hátteremről is. Szóba kerültek az elvárásaim, illetve, hogy mi is a realitás, tehát körülbelül mire számíthatok majd, mint végeredmény. Ez azért is fontos, hogy egy valóban testreszabott programot tudjanak kialakítani nekem. Minden ember más, tehát a kezelések intenzitását és összetételét is ennek megfelelően ajánlott kialakítani.

Ennek megfelelően az én programom 3 részből tevődött össze:  ultrahangos zsírbontás + lipolézer + hullám masszázs

Őszintén szólva én már megfordultam pár hasonló szalonban, de itt éreztem először, hogy tényleg nem futószalagon jönnek-mennek a vendégek és folynak a kezelések. 1,5 óra csak rám van szánva egy igényesen kialakított szalonban. Nem kell másokkal együtt öltöznöm/vetkőznöm, nincs stressz, nincs kapkodás. A figyelem nem oszlik meg, mert csak velem foglalkoznak. Természetesen van lehetőség zuhanyozni is, így nem probléma beilleszteni a szalonlátogatást a napirendünkbe.

Amit én tapasztaltam:

Már az első kezelés után is centikben mérhető a siker
Látványosan csökken a narancsbőr
Lesznek megtorpanások, illetve olyan hetek, mikor a papírformánál több centi is leugrik rólad
Minden kezelés előtt lemérik a súlyod és centivel a kezelendő területet. Az eredményeket a kezelőlapodon vezetik, így nincs mellébeszélés – a számok magukért beszélnek
Komolyan kell venni a vízfogyasztás fontosságát
A felszínhez közeli, bőralatti zsírsejtekre lehet a módszert alkalmazni

A szalonban fizethetünk SZÉPkártyával is – én is mindhárom béreltemet így vásároltam. Tervezem, hogy újabb bérletet vásárolok hamarosan, hiszen a nyári bomba formáért télen kell megdolgozni.

Bejelentkezés
székesfehérvári
szalonunkba

Az alábbi űrlap segítségével tudod jelezni felénk a foglalási szándékod. Add meg a neved, telefonszámod és hogy melyik nap lenne alkalmas számodra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és akkor véglegesítjük az időpontot.

Név:

Telefon:

E-mail cím:

Írja be a képen látható karaktereket:

Change the CAPTCHA codeCikkek:

2015-07-10
Rólunk írták!
További cikkek