Perfect Line - Ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos zsírbontásElső lépésként komplett testösszetétel elemzést végzünk, mely során egy speciális mérleggel megmérjük a vendég súlyát, testtömeg indexét (BMI), a testzsír-százalékát, és a viszcerális zsírszintjét (zsigeri zsírszint).

A BMI szám megmutatja a kezelendő személy testtömege és magassága közötti arányt, a testzsír-százalék a testzsírtömeg teljes testtömeghez viszonyított mennyiségre utal. A mérleggel végzett mérések után a kezelendő testrész körfogatát is megmérjük. A mérési eredményeket minden esetben feljegyzzük így tudjuk igazolni a kezelés hatákonyságát.

Mely testrészek kezelésére alkalmas a kavitációs zsírbontás?

• has, csípő, derék és gyomor tájék
• comb (külső, belső, elöl, hátul)
• fenék
• kar

Fontos megemlíteni , hogy a combokon, és fenéken lévő narancsbőrös részeket is kezelhetjük ezzel az eljárással. Valamint kiegészítve a  testtekercseléssel, még hatékonyabban tudjuk méregteleníteni a szervezetet és feszesíteni a bőrt.

Sokan kérdezitek már a bejelentkezés alkalmával, hogy hány centiméter csökkenés várható és hogy hány testrészt tudunk egyszerre kezelni, ezt minden esetben személyesen beszéljük meg (a próbaalkalom vagy a személyes konzultáció során) mivel minden esetben látnunk kell a kezelendő terület(ek) méretét. A két alkalmas próbakezeléseket ezért alkottuk meg, hogy le tudjuk mérni, hogy a két alkalom alatt átlagban hány centiméter megy le, így meg tudsz győződni a kezelések hatékonyságáról.

A kavítációs zsírbontás során a 40Khz-es ultrahangos, kavitációs fejjel, célzottan távolítjuk el a zsírlerakódást, úgy hogy mozgásra és surlódásra késztetjük a zsírsejteket, és lebontjuk a zsírcellákat.


Az ultrahangos masszírozó fejet a fogyasztandó területre helyezzük majd folyamatosan mozgatva, masszírozzuk azt. Ez semmilyen kockázattal vagy fájdalommal nem jár, az ultrahang a környező ereket és egyéb szöveteket, szerveket érintetlenül hagyja, csak a zsírsejteket bontja meg, ami egy kis ciripelő hanggal társul mindössze. Ennél a fázisnál az ultrahangos fej, az általa kibocsájtott ultrahangos rezgésekkel behatol a bőrréteg alá, ami gyors rezgésre készteti a zsírsejteket, ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek lebomlását idézik elő. A kezelés során ezek a sejtek folyamatosan surlódnak, és közben glicerinné és szabad zsírsavvá bomlanak ami zsírbontó hatást eredményez. A „sejthulladék” a májon keresztül,  a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből, viszont ez a folyamat megfelelő vízmennyiség (napi 2-3 liter) bevitele nélkül nem mehet végbe gyorsan és mellékhatások nélkül. Ezért a kielégítő eredmény céljából a kezelt személynek is aktívan részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban.

Ha kíváncsi vagy milyen hatást fejt ki ez a kezelőfej, nézd meg az alábbi videót:
 

 

Kinél nem alkalmazható az ultrahangos kezelés?

menstruáció, terhesség, szoptatás idején,
• Aki nincs 18 éves,
• Aki krónikusan elhízott  (120kg felett)
• Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van,
• Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, fertőző betegségek, lázas betegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia
• Belső és középfül panaszok esetén /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt/
• Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása/,
• Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van,
• Akinek kötőszöveti rendellenessége van,
• Akinek hasi sérve /rectus abdominis diastasis/ van,
• Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály./

 


ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár, Budapest

 

Mindkettőnk érdekében fontos, hogy ha náthás vagy, fáj a torkod stb. inkább mondd le az időpontot, és pihenj otthon, gyógyulj meg.Bejelentkezés
székesfehérvári
szalonunkba

Az alábbi űrlap segítségével tudod jelezni felénk a foglalási szándékod. Add meg a neved, telefonszámod és hogy melyik nap lenne alkalmas számodra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és akkor véglegesítjük az időpontot.

Név:

Telefon:

E-mail cím:

Írja be a képen látható karaktereket:

Change the CAPTCHA codeCikkek:

2015-07-10
Rólunk írták!
További cikkek